Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført 25.000+ behandlinger

Den bedste behandling mod åreknuder

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder.

Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 4 steder i landet og aftaler med samtlige regioner.

Kort om Dansk Venecenter
Udfører over 3.000 behandlinger om året
Vi har kun sygeplejersker med specialuddannelse
Certificerede sygeplejersker til behandling af karsprængninger
24 klinikker i Norden, heraf 4 i Danmark
Alle vores læger er karkiruger med meget erfaring indenfor åreknudebehandling
Til sammen har vores læger udført over 35.000 behandlinger
Førende indenfor forskning af åreknuder
Tilbyder de bedste og mest moderne metoder, som giver bevist bedste resultater
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70

Medarbejdere

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er karkirurg og uddannet på Karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i Danmark. Han har mere end 15 års erfaring med behandling af åreknuder med de mest moderne og skånsomme metoder. Martin har været en del af den førende forskning indenfor åreknudebehandling, publiceret i internationale anerkendte tidsskrifter, og har været med til at indføre moderne åreknudebehandling i Danmark. Martin har også indgående erfaring med behandling af komplekse åreknuder ved brug af en speciel kombination af de moderne, minimalt invasive metoder. En fremgangsmåde han har udviklet gennem mange års erfaring, og som vi kalder “The nordic treatment protocol for advanced varicose veins”. Du kan møde Martin på vores klinikker i Odense og København, hvor han står for at udføre forundersøgelser, åreknudebehandlinger og efterkontroller. Martin er også en helt central del i oplæringen af nye karkiruger, der skal tilknyttes til vores team af dygtige specialister.

 

 

Kim Bredahl
Karkirurg

Kim Bredahl er speciallæge i karkirurgi og PhD, og du kan møde Kim på vores klinik i Århus, hvor han udfører forundersøgelser, åreknudebehandlinger samt efterkontroller. Kim har mange års erfaring med karkirurgi og dyddegående erfaring inden for brugen af de nyeste metoder til behandling af åreknuder. Ved siden af dette er Kim en central del af oplæringen af andre karkirurger inden for de procedurer og metoder, som anvendes hos Dansk Venecenter, til behandling af åreknuder.

Tomas Ohrlander
Karkirurg

Tomas Ohrlander er speciallæge i karkirurgi og har taget sin afhandling ved Lunds Universitet i 2013. Tomas arbejder til daglig som overlæge på Karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København. Tomas har mange års erfaring med åreknudebehandlinger og med endovaskulære operationer, og er desuden speciallæge i almen kirurgi. Tomas møder du på vores klinik på Østerbro samt på vores klinikker i Sverige, hvor han også udfører forundersøgelse, åreknudebehandlinger og efterkontroller.

 

Qasam Ghulam
Karkirurg

Qasam Ghulam er speciallæge i karkirurgi og PhD og arbejder til dagligt som afdelingslæge på karkirurgisk afdeling, Rigshospitalet. Qasam Ghulam har stor erfaring inden for de karkirurgiske procedurer og de nyeste metoder indenfor åreknudebehandling. Qasam er tilknyttet vores klinik i Århus, hvor han udfører forundersøgelser, behandlinger af åreknuder samt efterkontroller.

Anna Pelta
Karkirurg

Anna Pelta er speciallæge i karkirurgi siden 2013 og har arbejdet på Karkirurgisk afdeling på forskellige hospitaler på Sjælland. Anna er til daglig overlæge på Karkirurgisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde, og har stor erfaring inden for karkirurgiske operative procedurer og de nyeste metoder indenfor åreknudebehandling. Anna Pelta møder du på vores klinik i Odense, hvor hun udfører forundersøgelser, åreknudebehandlinger og efterkontroller.

Marie-Louise Moes Struckmann
Karkirurg

Marie-Louise Moes Struckmann er speciallæge i karkirurgi, dr.Med og PhD. Hun har været overlæge og ansvarlig for behandling af åreknuder på Veneklinikken i Nyborg, på Odense Universitetshospital og på Åreknudeklinikkerne i Danmark. Marie-Louise er uddannet karkirurg på Rigshospitalet i København, og hun har stor erfaring med åreknudebehandling med de nyeste metoder. Du kan møde Marie-Louise på vores klinik i København, hvor hun laver forundersøgelser, åreknudebehandlinger og efterkontroller.

Birgit Lawaetz
Chefsygeplejerske

Birgit Lawaetz er chefsygeplejerske med speciale inden for åreknuder og karsprængninger. Birgit har mange års erfaring inden for behandling af åreknuder og karsprængninger og har arbejdet sammen med anerkendte speciallæger i karkirurgi og hudsygdomme.

Emilie Eilersen
Læge
Pia Meinertz
Operationstekniker

Pia Meinertz er operationstekniker og uddannet på Rigshospitalet. Pia har flere års erfaring inden for flere specialer, og har operationserfaring fra både privathospitaler og private klinikker inden for venekirurgi. Pia er ydermere tilknyttet et internationalt kirurgisk team og har derfor fået operationserfaring i Pakistan, Uganda og Indien. 

Mimi Lindelöf
Sygeplejerske

Mimi Lindelöf er sygeplejerske hos Dansk Venecenter, og arbejder desuden også på Afdelingen for Plastik og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet. Mimis erfaring omfatter lungemedicin og thoraxintensiv behandling.

Iben Regitze Schmidt
Sygeplejerske

Iben Regitze Schmidt har erfaring som akut- og behandlersygeplejerske i Region Hovedstaden. Hun har tidligere arbejdet som ortopædkirurgisk traumeoperationssygeplejerske, og hun har ydermere erfaring med akut abdominalkirurgi. Iben er autoriseret, kosmetisk sygeplejerske, og hun udfører karsprængningsbehandlinger på vores klinik i København samt på vores svenske klinik i Stockholm.

Lone Bjerregaard
Sygeplejerske

Lone Bjerregaard har erfaring som operationssygeplejerske fra forskellige kirurgiske specialer og har primært arbejdet på privathospitaler og privatklinikker. Desuden har Lone mange års erfaring med behandling af åreknuder og karsprængninger med mikrosklerosering. Hos Dansk Venecenter kan du møde Lone, der med stor ekspertise varetager behandlingen af karsprængninger. 

Julie Frese
Sygeplejerske

Julie Frese arbejder som sygeplejerske hos Dansk Venecenter, og har været uddannet siden år 2003. Julie har erfaring inden for intensiv og endoskopi og arbejder som anæstesisygeplejerske. Julie har de seneste 10 år arbejdet på privathospitaler og har siden år 2018 arbejdet med åreknuder og været tilknyttet åreknudeklinikker. 

Nancy Øe
Sygeplejerske

Nancy Øe er uddannet sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske og har blandt andet arbejdet på OUH neurologisk afdeling, Vejle Sygehus og i social psykiatrien. Nancy er indehaver af en kosmetisk speciallæge klinik og har mange års erfaring inden for kosmetiske behandlinger og patienthåndtering.

Tascha Coorvoe
Sygeplejerske
Camille Werner
Sygeplejerske
William Dyekjær
Assistent
Trine Johnson
Assistent
Kristine Johnson
Assistent
Nanna Bjerregaard
Assistent
Tina Sørensen
Receptionist
Lina Petersen
Patientrådgiver
Hilde Sonesen
Patientrådgiver
Linda Hamann
Patientrådgiver
Erika Funch
Patientrådgiver
Thomas Lawaetz
CEO
Magnus Lysemose
COO
Leo Noer
Finance Manager
Henning Johnsen
Business Operations Manager
Lasse Busk Pedersen
Marketing Manager
Randi Schou-Nielsen
Marketing Coordinator
Kristoffer Malmros
Business Development Associate
Vladimir Moroz
Business Development Associate