Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger

Den bedste behandling mod åreknuder

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – Hvor du er fri for åreknuder.

Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 4 steder i landet og aftaler med samtlige regioner.

Kort om Dansk Venecenter
Udfører over 3.000 behandlinger om året
Vi har kun sygeplejersker med specialuddannelse
Certificerede sygeplejersker til behandling af karsprængninger
21 klinikker, heraf 4 i Danmark
Alle vores læger er karkiruger med meget erfaring indenfor åreknudebehandling
Til sammen har vores læger udført over 25.000 behandlinger
Førende indenfor forskning af åreknuder
Tilbyder de bedste og mest moderne metoder, som giver bevist bedste resultater
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70

Medarbejdere

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er kirurg på karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København. I de sidste syv år har han været en del af den førende forskning inden for moderne åreknudebehandlinger, som er publiceret i anerkendte, internationale tidsskrifter. 

Kim Bredahl
Karkirurg

Kim Bredahl er speciallæge i karkirurgi og PhD. Kim Bredahl har stor erfaring med karkirurgi og har arbejdet inden for de nyeste metoder til behandling af åreknuder.

Tomas Ohrlander
Karkirurg

Tomas Ohrlander er karkirurg og overlæge på karkirurgisk klinik ved Rigshospitalet i København. Han har stor erfaring med endovaskulære operationer, og er desuden speciallæge i almen kirurgi. Afhandling ved Lunds Universitet i 2013.

Birgit Lawaetz
Chefsygeplejerske

Birgit Lawaetz er chefsygeplejerske med speciale inden for åreknuder og karsprængninger. Birgit har mange års erfaring inden for behandling af åreknuder og karsprængninger og har arbejdet sammen med anerkendte speciallæger i karkirurgi og hudsygdomme.

Pia Meinertz
Operationstekniker

Pia er operationstekniker og uddannet på Rigshospitalet. Pia har flere års erfaring inden for flere specialer, og har operationserfaring fra både privathospitaler og private klinikker inden for venekirurgi. Pia er ydermere tilknyttet et internationalt kirurgisk team og har derfor fået operationserfaring i Pakistan, Uganda og Indien. 

Mimi Lindelöf
Sygeplejerske

Mimi Lindelöf er sygeplejerske hos Dansk Venecenter, og arbejder desuden også på Afdelingen for Plastik og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet. Mimis erfaring omfatter lungemedicin og thoraxintensiv behandling.

Iben Regitze Schmidt
Sygeplejerske

Iben har erfaring som akut- og behandlersygeplejerske i Region Hovedstaden. Hun har tidligere arbejdet som ortopædkirurgisk traumeoperationssygeplejerske, og hun har ydermere erfaring med akut abdominalkirurgi.

Lone Bjerregaard
Sygeplejerske

Lone har erfaring som operationssygeplejerske fra forskellige kirurgiske specialer og har primært arbejdet på privathospitaler og privatklinikker. Desuden har Lone mange års erfaring med behandling af åreknuder og karsprængninger med mikrosklerosering. Hos Dansk Venecenter kan du møde Lone, der med stor ekspertise varetager behandlingen af karsprængninger og sørger for, at patienterne føler sig i trygge hænder. 

Julie Frese
Sygeplejerske
Emilie Eilersen
Læge
Lina Petersen
Sekretær
Linda Hamann
Sekretær
Erika Funch
Sekretær
Thomas Lawaetz
CEO
Brian Rosendahl
CFO
Magnus Lysemose
COO
Henning Johnsen
Business Operations Manager
Randi Schou-Nielsen
Markedsføringskoordinator
Thomas Jæger
Controller
Lasse Busk Pedersen
Markedsføringskoordinator
Kristoffer Malmros
Forretningsudvikler