Pr. 1. Marts 2021 er patientrettighederne til hurtig udredning og behandling genindført. Det betyder, at du som patient igen har mulighed for frit at vælge Dansk Venecenter, når du skal behandles.

COVID-19 forholdsregler hos Dansk Venecenter
- Læs mere

Dansk Venecenter er meget opmærksomme på den aktuelle situation og forholder sig løbende til myndighedernes anbefalinger.

Brug af mundbind er påkrævet ved ophold i klinikken.

Pårørende bedes blive hjemme. Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed henstilles der til at der ikke medbringes pårørende, medmindre ledsagelse er strengt nødvendigt.

Hvis du har symptomer på Covid-19 (hoste, ondt i halsen eller feber) skal du ved behov telefonisk kontakte egen lægen og må først komme til Dansk Venecenter, når infektion med Covid-19 (Coronavirus) er afkræftet.

Opdateret: 10.11 2020
Luk
Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger

Den bedste behandling mod åreknuder

Dansk Venecenter er en ledende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – Hvor du er fri fra åreknuder.

Med erfaring fra over 25.000 behandlinger og klinikkerne i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 5 steder i landet og aftaler med det offentlige. Du behøver dog ingen henvisning for at blive behandlet hos os.

 

Kort om Dansk Venecenter
Udfører over 3.000 behandlinger om året
Vi har kun sygeplejersker med specialuddannelse
Certificerede sygeplejersker i behandling af karsprængninger
20 klinikker, heraf 5 i Danmark
Alle vores læger er karkiruger med meget erfaring indenfor åreknudebehandling
Til sammen har vores læger udført over 25.000 behandlinger
Førende indenfor forskning af åreknuder
Tilbyder de bedste og mest moderne metoder - og dermed resultater
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70

Medarbejdere

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er kirurg på karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København. I de sidste syv år har han været en del af den førende forskning inden for moderne åreknudebehandlinger, som er publiceret i anerkendte, internationale tidsskrifter. 

Kim Bredahl
Karkirurg

Kim Bredahl er speciallæge i karkirurgi og PhD. Kim Bredahl har stor erfaring med karkirurgi og har arbejdet inden for de nyeste metoder til behandling af åreknuder.

Birgit Lawaetz
Chefsygeplejerske

Birgit Lawaetz er chefsygeplejerske med speciale inden for åreknuder og karsprængninger. Birgit har mange års erfaring inden for behandling af åreknuder og karsprængninger og har arbejdet sammen med anerkendte speciallæger i karkirurgi og hudsygdomme.

Pia Meinertz
Operationstekniker

Pia er operationstekniker og uddannet på Rigshospitalet. Pia har flere års erfaring inden for flere specialer, og har operationserfaring fra både privathospitaler og private klinikker inden for venekirurgi. Pia er ydermere tilknyttet et internationalt kirurgisk team og har derfor fået operationserfaring i Pakistan, Uganda og Indien. 

Mimi Lindelöf
Sygeplejerske

Mimi Lindelöf er sygeplejerske hos Dansk Venecenter, og arbejder desuden også på Afdelingen for Plastik og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet. Mimis erfaring omfatter lungemedicin og thoraxintensiv behandling.

Iben Regitze Schmidt
Sygeplejerske

Iben har erfaring som akut- og behandlersygeplejerske i Region Hovedstaden. Hun har tidligere arbejdet som ortopædkirurgisk traume operationssygeplejerske og hun har ydermere erfaring med akut abdominalkirurgi. 

Katja Mostgaard
Lægesekretær
Katja er lægesekretær med stor ekspertise indenfor karsprængninger og åreknudebehandlinger. Katja er ansvarlig for henvendelser fra vores patienter, kommunikation mellem afdelinger/sygehuse samt et bredt spektrum af administrative opgaver. Katja sikrer altid, at vores patienter får den helt rette behandling, og føler sig i trygge hænder – både før og efter operationen.
Mie Mortensen
Lægesekretær
Mie er uddannet lægesekretær og har stor erfaring i karkirurgi – herunder moderne behandlinger af åreknuder og karsprængninger. Mies store ekspertise i at formidle lægefaglige forhold i øjenhøjde med patienterne gør, at hun ofte spiller en vigtig rolle i patienternes forløb lige såvel som, at Mie også udgør rygraden i mange af vores interne aktiviteter.