Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger
Den bedste behandling mod åreknuder

Dansk venecenter er en ledende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – Hvor du er fri fra åreknuder.

Med erfaring fra over 25.000 behandlinger og klinikkerne i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne. Samtidigt arbejder vi også med udviklet af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 5 steder i landet og aftaler med det offentlige. Du behøver dog ingen henvisning for at blive behandlet hos os.

Kort om Dansk Venecenter
Udfører over 3.000 behandlinger om året
Vi har kun sygeplejersker med specialuddannelse
Certificerede sygeplejersker i behandling af karsprængninger
10 klinikker, heraf 5 i Danmark
Alle vores læger er karkiruger med meget erfaring indenfor åreknudebehandling
Til sammen har vores læger udført over 25.000 behandlinger
Førende indenfor forskning indenfor åreknuder
Tilbyder de bedste og mest moderne metoder - og dermed resultater
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70
Medarbejdere
Jørgen Nørby
Cheflæge, Karkirurg

Jørgen Nørby er speciallæge i karkirurgi og én af Danmarks mest erfarne åreknudekirurger. Jørgen har i en årrække været overlæge og ansvarlig for behandlingen af åreknuder ved OUH Svendborg Sygehus i Veneklinikken i Nyborg. Før dette var Jørgen fra 2002-2005 specialeansvarlig overlæge ved Veneklinikken i Frederikshavn. Jørgen er uddannet læge fra Odense Universitet i 1988 og opnåede speciallæge anerkendelse i 1999.

Mariann Severinsen
Chefsygeplejerske

Mariann er sygeplejerske med specialudannelse indenfor operationssygepleje. Mariann har stor erfaring indenfor karkirurgi og moderne åreknudebehandling og er også certificeret for behandling af karsprængninger.

Mie Mortensen
Lægesekretær
Mie er uddannet lægesekretær og har stor erfaring i karkirurgi – herunder moderne behandlinger af åreknuder og karsprængninger. Mies store ekspertise i at formidle lægefaglige forhold i øjenhøjde med patienterne gør, at hun ofte spiller en vigtig rolle i patienternes forløb lige såvel som, at Mie også udgør rygraden i mange af vores interne aktiviteter.
Katja Mostgarrd
Katja er lægesekretær med stor ekspertise indenfor karsprængninger og åreknudebehandlinger. Katja er ansvarlig for henvendelser fra vores patienter, kommunikation mellem afdelinger/sygehuse samt et bredt spektrum af administrative opgaver. Katja sikrer altid, at vores patienter får den helt rette behandling, og føler sig i trygge hænder – både før og efter operationen.