//Førende specialister indenfor åreknudebehandling

Kontakt os nu på tlf. 44 22 50 70

DEN BEDSTE BEHANDLING AF DINE ÅREKNUDER

Hvis du har åreknuder eller blodkarudvidelser som generer dig, enten fordi de gør ondt, på grund af udseendet eller fordi de medfører et andet ubehag, kan vi hjælpe dig med en moderne behandling, det sikrer et varigt resultat uden ar.

Vi er eksperter

Med klinikker i det meste af Norden er Dansk Venecenters klinikker blandt de største behandlere af åreknuder. Alle giver et bidrag til udviklingen af effektive nye behandlinger, der giver fremragende og varige resultater.

Jørgen Nørby

Jørgen Nørby

Cheflæge, Karkirurg

Jørgen Nørby er speciallæge i karkirurgi og én af Danmarks mest erfarne åreknudekirurger. Jørgen har i en årrække været overlæge og ansvarlig for behandlingen af åreknuder ved OUH Svendborg Sygehus i Veneklinikken i Nyborg. Før dette var Jørgen fra 2002-2005 specialeansvarlig overlæge ved Veneklinikken i Frederikshavn. Jørgen er uddannet læge fra Odense Universitet i 1988 og opnåede speciallæge anerkendelse i 1999.

Mariann Severinsen

Mariann Severinsen

Chefsygeplejerske

Mariann er sygeplejerske med specialudannelse indenfor operationssygepleje. Mariann har stor erfaring indenfor karkirurgi og moderne åreknudebehandling og er også certificeret for behandling af karsprængninger.

Kvaliteten er i højsædet

Dansk Venecenter er med 8 klinikker i Danmark og Sverige, Nordens største specialiserede behandler af åreknuder og karsprængninger. Vi anvender udelukkende behandlingsformer med videnskabeligt dokumenteret effekt og holdbarhed. Vores klinikker er samtidig blandt meget få steder i landet med erfaring mht. behandling af vanskelige åreknuder, såsom åreknuder der er kommet igen efter tidligere operation, samt åreknuder der udgår fra knæhasen. Det betyder at vi kan behandle alle åreknuder.

BEHANDLINGER I ÅR

Kontakt

TELEFON: +45 4422 5070
E-mail: info@venecenter.dk
Åbningstider: Alle hverdage 9.00-15.00

Kontakt os nu
Ring nu 44 22 50 70