COVID-19 forholdsregler hos Dansk Venecenter
- Læs mere

Dansk Venecenter er meget opmærksomme på den aktuelle situation og forholder sig løbende til myndighedernes anbefalinger.

Pårørende bedes blive hjemme. Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed lukkes klinikkerne for pårørende. Eventuelle ledsagere bedes vente i bilen, med mindre ledsagelse er strengt nødvendigt.

Dansk Venecenter er meget bevidst om den alvorlige situation, der er opstået i forbindelse med udbruddet af Corona virus og følger naturligvis Sundhedsstyrelsens direktiv om at indstille kosmetiske behandlinger frem til 1/7 2019. Berørte patienter vil blive kontaktet direkte med henblik på at flytte aftalen til efter 1/7.

Man kan allerede nu booke tid vedrørende kosmetiske behandlinger fra onsdag 1/7 ved at ringe til os på 4422 5070. Skulle det vise sig, at nedlukningen bliver ophævet før forventet, vil vi kontakte dig med tilbud om at få flyttet tiden frem, hvis dette ønskes.

Hvis du har symptomer på Covid-19 (hoste, ondt i halsen eller feber) skal du ved behov telefonisk kontakte egen læge og må først komme til Dansk Venecenter når infektion med Covid-19 (Corona virus) er afkræftet.

Opdateret: 23.03 2020
Luk
Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger

Den bedste behandling mod åreknuder

Dansk venecenter er en ledende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – Hvor du er fri fra åreknuder.

Med erfaring fra over 25.000 behandlinger og klinikkerne i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne. Samtidigt arbejder vi også med udviklet af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 5 steder i landet og aftaler med det offentlige. Du behøver dog ingen henvisning for at blive behandlet hos os.

Kort om Dansk Venecenter
Udfører over 3.000 behandlinger om året
Vi har kun sygeplejersker med specialuddannelse
Certificerede sygeplejersker i behandling af karsprængninger
13 klinikker, heraf 5 i Danmark
Alle vores læger er karkiruger med meget erfaring indenfor åreknudebehandling
Til sammen har vores læger udført over 25.000 behandlinger
Førende indenfor forskning indenfor åreknuder
Tilbyder de bedste og mest moderne metoder - og dermed resultater
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70

Medarbejdere

Jørgen Nørby
Cheflæge, Karkirurg

Jørgen Nørby er speciallæge i karkirurgi og én af Danmarks mest erfarne åreknudekirurger. Jørgen har i en årrække været overlæge og ansvarlig for behandlingen af åreknuder ved OUH Svendborg Sygehus i Veneklinikken i Nyborg. Før dette var Jørgen fra 2002-2005 specialeansvarlig overlæge ved Veneklinikken i Frederikshavn. Jørgen er uddannet læge fra Odense Universitet i 1988 og opnåede speciallæge anerkendelse i 1999.

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er kirurg på karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København. I de sidste syv år har han været en del af den førende forskning inden for moderne åreknudebehandlinger, som er publiceret i anerkendte, internationale tidsskrifter. 

Kim Bredahl
Karkirurg
Mariann Severinsen
Chefsygeplejerske

Mariann er sygeplejerske med specialudannelse indenfor operationssygepleje. Mariann har stor erfaring indenfor karkirurgi og moderne åreknudebehandling og er også certificeret for behandling af karsprængninger.

Mie Mortensen
Lægesekretær
Mie er uddannet lægesekretær og har stor erfaring i karkirurgi – herunder moderne behandlinger af åreknuder og karsprængninger. Mies store ekspertise i at formidle lægefaglige forhold i øjenhøjde med patienterne gør, at hun ofte spiller en vigtig rolle i patienternes forløb lige såvel som, at Mie også udgør rygraden i mange af vores interne aktiviteter.
Katja Mostgarrd
Lægesekretær
Katja er lægesekretær med stor ekspertise indenfor karsprængninger og åreknudebehandlinger. Katja er ansvarlig for henvendelser fra vores patienter, kommunikation mellem afdelinger/sygehuse samt et bredt spektrum af administrative opgaver. Katja sikrer altid, at vores patienter får den helt rette behandling, og føler sig i trygge hænder – både før og efter operationen.
Pia Meinertz
Sygeplejerske
Mimi Lindelöf
Sygeplejerske