//Førende specialister indenfor åreknudebehandling

Kontakt os nu på tlf. 44 22 50 70

KARSPRÆNGNINGER

Behandling af karsprængninger

Karsprængninger på benene er trådlignende blodårer som ligger i selve huden og derfor kan medføre områder med blå eller lilla misfarvning. De ses nogle gange sammen med åreknuder og kan af og til komme efter operation for åreknuder.
Karsprængninger forsvinder ikke af sig selv, men har ligesom åreknuder en tendens til at forværres. Man kan i reglen ikke mærke dem, og karsprængninger er derfor ofte kun et kosmetisk problem. De kan dog være smertefulde hos enkelte.

Før man behandler åresprængninger er det vigtigt at vurdere om der er underliggende åreknuder, som skal behandles. Ellers vil karsprængningerne ofte hurtigt komme igen.

Karsprængning på benene behandles bedst med “mikroinjektion”.

Mikroinjektion betyder indsprøjtning af en væske med en meget tynd nål direkte i karsprængningerne. Dette får dem til at lukke sig og de vil i reglen forsvinde i løbet af nogle uger eller måneder afhængig af størrelse.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, men det er ofte nødvendigt at gentage behandlingen, hvis man har mange karsprængninger.

Mariann Severinsen

Mariann Severinsen

Chefsygeplejerske

Mariann har mange års erfaring med behandling af karsprængninger og modtager patienter i hele landet. Ring på 4422 5070 hvis du vil vide mere eller bestille tid til en forundersøgelse.

PRISER

Behandling for karsprængninger koster 1.800 kr. per behandling og dækkes ikke af sygesikringen eller sundhedforsikringer.

Før behandlingerne foretages, skal dine karsprængninger jvf. lov om kosmetiske behandlinger vurderes af vores speciallæge. Denne forundersøgelse koster 400 kr. og gælder til et ubegrænset antal behandlinger.

MULIGE KOMPLIKATIONER

Der kan forekomme små blærer, som hurtigt forsvinder. Der kan også forekomme blålig eller brunlig misfarvning, som kan være op til et år om at forsvinde. Der kan i sjældne tilfælde komme sår i huden, som vil hele i løbet af uger til måneder.

Kontakt

TELEFON: +45 4422 5070
E-mail: info@venecenter.dk
Åbningstider: Hverdage 9.00-15.00

Kontakt os nu
Ring nu 44 22 50 70