COVID-19 forholdsregler hos Dansk Venecenter
- Læs mere

Dansk Venecenter er meget opmærksomme på den aktuelle situation og forholder sig løbende til myndighedernes anbefalinger.

Pårørende bedes blive hjemme. Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed lukkes klinikkerne for pårørende. Eventuelle ledsagere bedes vente i bilen, med mindre ledsagelse er strengt nødvendigt.

Dansk Venecenter er meget bevidst om den alvorlige situation, der er opstået i forbindelse med udbruddet af Corona virus og følger naturligvis Sundhedsstyrelsens direktiv om at indstille kosmetiske behandlinger frem til 1/7 2019. Berørte patienter vil blive kontaktet direkte med henblik på at flytte aftalen til efter 1/7.

Man kan allerede nu booke tid vedrørende kosmetiske behandlinger fra onsdag 1/7 ved at ringe til os på 4422 5070. Skulle det vise sig, at nedlukningen bliver ophævet før forventet, vil vi kontakte dig med tilbud om at få flyttet tiden frem, hvis dette ønskes.

Hvis du har symptomer på Covid-19 (hoste, ondt i halsen eller feber) skal du ved behov telefonisk kontakte egen læge og må først komme til Dansk Venecenter når infektion med Covid-19 (Corona virus) er afkræftet.

Opdateret: 23.03 2020
Luk
Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger
Karsprængninger
Behandling af karsprængninger

Karsprængninger ses ofte som trådlignende blodårer, der ligger helt overfladisk i huden. De forekommer ofte som blå eller lilla misfarvninger, men de forårsager imidlertid ingen forhøjning eller buler i huden, som åreknuder gør.

Mange mennesker oplever, at blodkarrene på benene bliver mere fremtrædende i takt med, at man bliver ældre. Karsprængninger forsvinder ikke af sig selv, men har lige som åreknuder en tendens til at forværres med alderen. Åreknuder og karsprængninger er i høj grad genetisk betinget, men som det også gælder for åreknuder øges risikoen for karsprængninger ved hormonelle ubalancer.

For de fleste mennesker er karsprængninger en rent kosmetisk gene, der let kan fjernes. De kan som regel ikke mærkes, men der er dog også nogle mennesker, der oplever forskellige grader af ubehag i forbindelse med de synlige blodkar. Karsprængninger vil ligeledes ofte komme igen, hvis der under karsprængningerne er underliggende åreknuder. Når karsprængninger forekommer i sammenhæng med åreknuder, kan det dog være vigtigt at undersøge, at venen ikke skjuler et alvorligt problem.

Hvordan behandles karsprængninger?

Karsprængninger er normalt ukomplicerede og behandles bedst med såkaldte mikroinjektioner, også kaldet mikrosklerosering. Der injiceres et lægemiddel direkte i de ødelagte kar ved hjælp af en meget tynd nål. Dette får karet til at lukke, og normalt forsvinder karsprængningen efter et par uger. Injektionerne foretages af en certificeret specialistsygeplejerske.

Før
Efter
Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70