//Førende specialister indenfor åreknudebehandling

Kontakt os nu på tlf. 44 22 50 70

EFTER BEHANDLINGEN

Ved behandlingens afslutning får man en støtteforbinding som skal sidde i 1 døgn. Herefter kan man fjerne den og tage brusebad. Man behøver ikke herefter at have plaster på sårene. Man bør derefter anvende en støttestrømpe om dagen i 1 uge for at undgå tendens til hævelse ved anklerne.

Man kan i efterforløbet gøre hvad man har lyst til, men der vil være nogen ømhed i benet  i nogle uger.

Ved smerter og ømhed kan man tage milde smertestillende tabletter f.eks. Paracetamol eller Ibuprofen.

Det er helt normalt at der vil være blå mærker og blodansamlinger på benene efter en operation. Det meste forsvinder i løbet af nogle uger, men forsvinder først helt efter flere måneder.

Man vil kunne genoptage helt normal aktivitet, inklusiv sport, efter et par uger. Nogle vil have behov for sygemelding i nogle dage, andre vil ikke.

SYMPTOMER

Åreknuder mærkes mest når man står op. Der kan være smerter, tyngdefornemmelse, kløe eller der kan komme væskeansamling omkring anklerne.

Læs mere

FORUNDERSØGELSE

For at kunne foretage en korrekt og individuel behandling af åreknuderne er det nødvendigt at have et indgående kendskab til venernes anatomi…

Læs mere

BEHANDLING

Åreknuder kan behandles med operation, ultralydsvejledt skum, indvendig laser, Vnus Closure, eller en kombination heraf…

Læs mere

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Der er mange spørgsmål i forbindelse med større og mindre indgreb. få blandt andet svaret på: Er der gener efter operationen?, Hjælper behandlingen? og Kommer åreknuderne tilbage?

Læs mere

Kontakt

TELEFON: +45 4422 5070
E-mail: info@venecenter.dk
Åbningstider: Hverdage 9.00-16.00

Kontakt os nu
Ring nu 44 22 50 70