Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført 25.000+ behandlinger

Betaling

Dansk Venecenter samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og samtlige Regioner, hvorfra du kan få betalt din åreknudebehandling hos os. Læs mere om hvilke muligheder du har, for at få din åreknudebehandling betalt hos os:

Det Udvidede Frie Sygehusvalg

Er du blevet henvist til et sygehus, der har mere end 30 dages ventetid, har du ret til at benytte dig af Det Udvidede Frie Sygehusvalg og få sendt din henvisning videre til Dansk Venecenters klinik i den pågældende Region, og blive behandlet på det offentliges regning.

Forsikringsselskaber

Dansk Venecenter har aftale med følgende forsikringsselskaber:

CodanFalckPFADanica Danica

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring hos et af disse forsikringsselskaber, dækker dit forsikringsselskab din åreknudebehandling hos os. Du kan derfor trygt kontakte os for at aftale nærmere om et behandlingsforløb hos os.

Hvis du har tegnet forsikring hos et forsikringsselskab, som vi ikke har indgået en fast aftale med, kan du kontakte forsikringsselskabet for at høre, om de vil dække dit forløb hos os.

Mange danskere har en sundhedsforsikring gennem deres arbejde, og meget ofte er ægtefællen også omfattet, så kontakt eventuelt dit arbejde for at høre om du har en sundhedsforsikring.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få tilskud til en åreknudeoperation afhængigt af hvilken gruppe, du er dækket af. For at du kan benytte dig af din Operationsdækning hos Sygeforsikringen “danmark”, kræver det, at du har haft dækningen i minimum 12 måneder, og i nogen tilfælde minimum 24 måneder. Du kan læse mere om dækning til operationer her.

Betal selv

Du har også mulighed for at komme til os som privat patient og betale selv. Ring til os for at høre nærmere omkring priser for behandling.Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70