Pr. 1. Marts 2021 er patientrettighederne til hurtig udredning og behandling genindført. Det betyder, at du som patient igen har mulighed for frit at vælge Dansk Venecenter, når du skal behandles.

COVID-19 forholdsregler hos Dansk Venecenter
- Læs mere

Dansk Venecenter er meget opmærksomme på den aktuelle situation og forholder sig løbende til myndighedernes anbefalinger.

Brug af mundbind er påkrævet ved ophold i klinikken.

Pårørende bedes blive hjemme. Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed henstilles der til at der ikke medbringes pårørende, medmindre ledsagelse er strengt nødvendigt.

Hvis du har symptomer på Covid-19 (hoste, ondt i halsen eller feber) skal du ved behov telefonisk kontakte egen lægen og må først komme til Dansk Venecenter, når infektion med Covid-19 (Coronavirus) er afkræftet.

Opdateret: 10.11 2020
Luk
Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger

Betaling

Dansk Venecenter samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og samtlige Regioner, hvorfra du kan få betalt din åreknudebehandling hos os. Læs mere om hvilke muligheder du har, for at få din åreknudebehandling betalt hos os:

Regioner

Er du blevet henvist til et sygehus, der har ventetid over 4 uger, har du ret til at få din henvisning sendt videre til Dansk Venecenters klinik i den pågældende Region, og blive behandlet på det offentliges regning.

Forsikringsselskaber

Dansk Venecenter har aftale med følgende forsikringsselskaber:

CodanFalckMølholm ForsikringPFADanica

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring hos et af disse forsikringsselskaber, dækker dit forsikringsselskab din åreknudebehandling hos os. Du kan derfor trygt kontakte os for at aftale nærmere om et behandlingsforløb hos os.

Hvis du har tegnet forsikring hos et forsikringsselskab, som vi ikke har indgået en fast aftale med, kan du kontakte forsikringsselskabet for at høre, om de vil dække dit forløb hos os.

Mange danskere har en sundhedsforsikring gennem deres arbejde, så kontakt eventuelt dit arbejde for at høre om du har en sundhedsforsikring.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få tilskud til en åreknudeoperation afhængigt af hvilken gruppe, du er dækket af. For at du kan benytte dig af din Operationsdækning hos Sygeforsikringen “danmark”, kræver det, at du har haft dækningen i minimum 12 måneder, og i nogen tilfælde minimum 24 måneder. Du kan læse mere om dækning til operationer her.

Betal selv

Du har også mulighed for at komme til os og betale selv. Ring til os for at høre nærmere omkring priser for behandling.Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70