COVID-19 forholdsregler hos Dansk Venecenter
- Læs mere

Dansk Venecenter er meget opmærksomme på den aktuelle situation og forholder sig løbende til myndighedernes anbefalinger.

Pårørende bedes blive hjemme. Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed lukkes klinikkerne for pårørende. Eventuelle ledsagere bedes vente i bilen, med mindre ledsagelse er strengt nødvendigt.

Dansk Venecenter er meget bevidst om den alvorlige situation, der er opstået i forbindelse med udbruddet af Corona virus og følger naturligvis Sundhedsstyrelsens direktiv om at indstille kosmetiske behandlinger frem til 1/7 2019. Berørte patienter vil blive kontaktet direkte med henblik på at flytte aftalen til efter 1/7.

Man kan allerede nu booke tid vedrørende kosmetiske behandlinger fra onsdag 1/7 ved at ringe til os på 4422 5070. Skulle det vise sig, at nedlukningen bliver ophævet før forventet, vil vi kontakte dig med tilbud om at få flyttet tiden frem, hvis dette ønskes.

Hvis du har symptomer på Covid-19 (hoste, ondt i halsen eller feber) skal du ved behov telefonisk kontakte egen læge og må først komme til Dansk Venecenter når infektion med Covid-19 (Corona virus) er afkræftet.

Opdateret: 23.03 2020
Luk
Nordens førende
Bedste behandlingsmetoder
Udført over 25.000 behandlinger

Betaling

Dansk Venecenter samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og samtlige Regioner, hvorfra du kan få betalt din åreknudebehandling hos os. Du kan desuden få dækket en del af din behandling hos os, hvis du er medlem af Sygesikringen ”Danmark”. Læs mere om hvilke muligheder du har, for at få din åreknudebehandling betalt hos os:

Regioner

Er du blevet henvist til et sygehus, der har ventetid over 4 uger, har du ret til at få din henvisning sendt videre til Dansk Venecenters klinik i den pågældende Region, og blive behandlet på det offentliges regning.

 

Forsikringsselskaber

Dansk Venecenter har aftale med følgende forsikringsselskaber:

TrygTopDanmarkCodanFalckMølholm ForsikringPFADanica

 

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring hos et af disse forsikringsselskaber, dækker dit forsikringsselskab din åreknudebehandling hos os. Du kan derfor du trygt kontakte os for at aftale nærmere om et behandlingsforløb hos os.

Hvis du har tegnet forsikring hos et forsikringsselskab, som vi ikke har indgået en fast aftale med, kan du kontakte forsikringsselskabet for at høre om de vil dække dit forløb hos os.

Mange danskere har en sundhedsforsikring gennem deres arbejde, så kontakt eventuelt dit arbejde for at høre om du har en sundhedsforsikring.

 

Sygesikringen Danmark

Hos Dansk Venecenter har vi ikke overenskomst med sygesikringen. Men du kan alligevel få refusion fra sygesikringen, hvis du er gruppe 2-sikret.

Det er nemt og hurtigt at blive gruppe 2-sikret. Det kan du gøre online på borger.dk under “Skift sygesikringsgruppe”.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du senest 14 dage inden din aftale hos os skal skifte til gruppe 2, hvis du påtænker at søge refusion for en del af din udgift.

 

Betal selv

Du har også mulighed for at komme til os og betale selv. Ring til os for at høre nærmere omkring priser for behandling.

Vi kan hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger. Kontakt os i dag.
eller ring44 22 50 70