//Førende specialister indenfor åreknudebehandling

Kontakt os nu på tlf. 44 22 50 70

Skumindsprøjtning fjerner åreknuder

Hvem ønsker ikke at være stilfuld denne sommer? Shorts, bikinier og alle de andre ting, der gør du er nødt til at vise kroppen indebærer jo at du føler dig godt tilpas med din krop. For mange er det ikke nogle par kilo for meget, der gør, at det føles akavet at gå let klædt, det kan også være åreknuder.

Den gode nyhed er, at åreknuder er meget lettere at slippe af med end de genstridige kilo, der skal slankes og trænes væk. At fjerne åreknuder og karsprængninger kan gå så hurtigt som 30 minutter, og resultaterne er permanente. Åreknudebehandlinger udføres af karkirurger på åreknudeklinikker. Der findes åreknudeklinikker rundt om i landet; søg efter en, der hvor du bor, eller endnu bedre; vælg den, du synes virker mest seriøs og god. De bør være i stand til at tilbyde en række behandlinger, da valg af behandling afhænger af, hvordan åreknuderne er ud hos dig. Man skræddersyer altså behandlingen til hver patient.

Mange forskellige metoder til at fjerne åreknuder

Det første der sker, når du kommer til en åreknudeklinik er at du gennemgår en forundersøgelse. Ved forundersøgelsen ser lægen på åreknuderne, og der foretages også en ultralydsscanning af åreknuderne. Derefter bestemmes hvilken metode, der er bedst egnet til dig. Der findes en række forskellige behandlinger til at fjerne åreknuder på markedet. Fælles for dem, er at de går hurtigt og er smertefrie og sikre. Man behøver sjældent at tage sygeorlov, og man kan normalt vende tilbage til arbejdet efter behandlingen. Nogle metoder kræver lokalbedøvelse, mens andre ikke gør.

Hvilken metode bør du vælge til at fjerne åreknuder?

Det er som sagt op til lægen at vurdere, men her kommer nogle beskrivelser af metoder, som er til rådighed på markedet. Det er tilrådeligt at vælge en klinik, der tilbyder flere forskellige typer, så du ved, at de kan vælge den metode, der passer dig bedst.

Laserbehandling og skumindsprøjtninger er to almindelige behandlingsmetoder

Laserbehandling foretages på mange forskellige hudproblemer og det er en sikker og effektiv metode. Man kan anvende laser for at behandle åreknuder. Laserstrålen føres ind under huden og takket være dette, så finder kroppen selv de vener som er syge og forsager åreknuder. En anden metode er skumbehandling eller skumindsprøjtning. Med denne metode anvender man en kanyle til at injicere skum, der gør at venen snører sig sammen. Det er også muligt at anvende radiofrekvens. Behandlingen kaldes for VNUS Closure eller ClosureFast. Og her benytter man ligeledes et tyndt kateter i venen til anvendelse af varme fra radiofrekvens for at få venen til at lukke sig. Denne metode tager kun et par minutter per vene.

Pris for en åreknudebehandling – hvad koster det at fjerne åreknuder?

En læge vil vurdere hvor omfattende problemet er, og udfra dette bestemmes en pris. Er det et ben, som skal behandles og er det en lettere åreknude som sidder på benet kan prisen havne på omkring 10 000 kroner. Er det begge ben, som skal behandles og er det svære åreknuder kan man lande på cirka 24 000 kroner.

Ring til os

Tlf. 44 22 50 70

Læs mere om åreknuder

Find information om årsager, symptomer, behandlinger mm.

Åreknuder

Læs mere om karsprængninger

Læs mere om behandling af karsprængninger

Karsprængninger
Ring nu 44 22 50 70